KAKOVOSTNE KLJUKE ZA VRATA HOPPE – TUPAI – VOVKO

NASVETI ZA NAKUP VRHUNSKE VRATNE KLJUKE, NAVODILA ZA MONTAŽO KLJUKE

Nakup kljuke za vrata, kje kupiti kljuke za notranja vrata ali pa ne veste zakaj varnostna garnitura za vhodna vrata?

Kljuka-za-vhodna-vrataKakovostne kljuke po meri za vaša vrata. Sliši se enostavno in poceni, pa dvomimo v taka dejstva, poceni kljuka je najdražja kljuka, zakaj? Ponujamo brezplačni nasvet za nakup kljuke vaših vrat, zakaj si ne bi prebrali vse za kljuke, saj vam brezplačno nudimo najboljše informacije za nakup kljuk, ki so v osnovi lahko vrhunske in poceni kljuke za vrata ali pa dražje kljuke za vrata in niti niso kakovostne kljuke, ki bi bile vredne vašega denarja. Tukaj se pojavljajo različna mnenja o kljuki in pri nas različne izkušnje s kljukami. Ni nujno, da je draga kljuka dobra kljuka, včasih kupimo zelo drago kljuko pa se dolgoročno izkaže za slabo. Kaj moramo vedeti pri nakupu kljuke? Zelo pomemben faktor kvalitete kljuke za vrata je površinska obdelava in materiali za vratno kljuko. Morate vedeti, da se za nakup vratne kljuke odločate vi in nesmiselno je kupiti poceni kljuke saj se materiali lahko luščijo, s časom obrabijo ali pa kljuka škriplje, kar je najslabša stvar za male pare ki vas lahko doleti. Torej: Kljuke Hoppe, Kljuke Tupai, Kljuke Vovko, to sploh ni pomembno od katerega podjetja kupite kljuko. Vrhunske kljuke za vrata nudijo dizajn, funkcionalnost in zelo pomemben podatek, ki ga občutite ob odpiranju vrat “kvaliteten oprijem kljuke, kar pomeni po domače prileganje vratne kljuke v vaše roke”. No če preidemo k informacijam v praksi pa preberite sledeče:..

KLJUKE ZA VHODNA in NOTRANJA VRATA V PRAKSI

Nasvet za nakup kljuke iz naše strani temelji na:

  • estetiki
  • varnosti
  • funkcionalnosti
  • cene vartne kljuke

Torej:  kljuka za vrata  mora imeti svoj izgled, ki privalči vsakogar še preden se loti odpreti vrata in pravo funkcijo ki pa jo začutimo že ob prvem odpiranju. Pri nas ponujamo izdelke po meri od A – Ž, kar pomeni, nismo prodajalci kljuk ampak smo mizarji, ki kljuke vgradimo in pri tem opazimo razlike med kljukami za vgradnjo in funkcijo. Zato svetujemo, da se odločite za srednji kakovostni razred pri nakupu vratne kljuke. Pojavi se vprašanje ZAKAJ SREDNJI CENOVNI RAZRED? Enostavno: kot pri vsaki stvari vemo, da nekaj denarja namenimo za znamko podjetja, ki jo hočemo kupiti, nekaj evrov gre v dizajn kljuk in seveda ljudem, ki skrbijo za oblikovanje kljuke, bodi si za vhodna vrata ali pa notranja vrata. Seveda je to povsem normalno, vsak trud mora biti poplačan. Vi kot kupci pa seveda radi kupite poceni kljuke za vrata, ki vam zadostujejo za uporabo.

 

NAJBOLJ POMEMBNE KARAKTERISTIKE KLJUKE ZA VRATA?

Kljuke HOPPE, TUPAI, VOVKOKo poskrbimo za pritrditev kljuke pomeni hkrati dolgoročno funkcijo, kljuka se ne sme omajati s časom, Omajana in lahka kljuka seveda ne more biti kakovostna, pri vgradnji moramo kot prvo vedeti, da vhodna vrata ali pa notranja vrata najprej morajo biti kvalitetno narejena varnostna vrata, saj so osnova za kakovostno pritrditev kljuke na vrata. Vsaka kakovostna kljuka mora imeti zatiče, s katerimi fiksiramo kljuko na vrata, seveda predhodno moramo v krilo izvrtati nekaj lukenj v katera se umesti kljuka s svojo rozeto. Vijaki za povezovanje kljuk segajo preko vratnega krila, le tako lahko pritrdimo kljuko na vrata kakovostno, saj si ne smemo privoščiti, da se s časom povzroči “majanje kljuke” Pri tem poškodujemo vratno krilo na površinski obdelavi in pri tem posledično moramo poskrbeti za barvanje vrat in vzdrževanje, ki je bistvenega pomena pri ohranjanju barvne lazure.

NASVET ZA NAMESTITEV KLJUKE NA VRATA

Kako namestiti kljuko na notranja vrata ali vhodna vrata?

Nameščanje kljuke na vrata pomeni proces dela, ki ga običajno opravi mizar, ki montira vrata. Najbolje lahko namontiramo kljuko, če imamo maso za vgradnjo kljuke: Hoppe, Tupai ali Vovko, ki nam omogoča točno pozicijo izvrtine luknje za kljuko v katere se pri vijači rozeta kljuke. Odvisno je ali imate enojno rozeto kljuke ali pa deljene rozete za kljuko, ki vam poudarja dve različni okrogli rozeti, ki nista povezani skupaj. Zelo pomembno pri montaži kljuke za lesena vrata je, da so izvrtine resnično zelo točne, če nimate mase za kljuko odsvetujemo montažo, saj lahko pri montaži kljuke poškodujete vratno krilo. Previdno torej, naš nasvet za montažo kljuke “če ne veš in nisi siguren vase, prepusti to strokovnjaku za kljuke

CENIK VRATNIH KLJUK, PONUDBA CENE ZA VRATNE KLJUKE, ZAKAJ JE CENA KLJUK ZA VRATA POMEMBNA?

 

TUPAI-KljukaSwarovski-kljuka-tupaiKvalitetne kljuke Tupai

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena kljuk igra bistveno vlogo, kadar potrebujemo veliko količino kljuk za vrata. Takrat cena ni tema tabu ampak dejstvo mimo katerega ne moremo. Če hočemo kvalitetno kljuko moramo za to plačati, to je osnovno dejstvo mimo katerega ne moremo. Želite ponudbo za vrhunske kljuke Hoppe, Kljuke Tupai ali Kljuke za vrata Vovko ? Pošljite POVPRAŠEVANJE! z veseljem vam podamo ceno za kljuke vrat. Če tavate med odločitvijo kljuke za vhodna vrata (varnostna garnitura inox) ali pa se odločate za nakup kljuk za notranja vrata povejte naglas in priskrbeli bomo cenik kljuk in pravo izbiro materialov za kljuke, ki bo dolgo v ponos vaši odločitvi, podjetje HOPPE nudi garancijo kljuke tudi do deset let. Ja prav ste prebrali ta tekst, HOPPE nudi garancijo kljuk z oznako R (Resista) 10 let na površinsko obdelavo. Še vedno tavate med odločitvijo nizko cenovnih kljuk in kljuk za vrata v modernem izgledu? Odločitev o izbiri kljuk ostaja vaša, naše poslanstvo skrbi za kakovostno montažo kljuke, vi pa povejte model kljuke, ki ustreza vašim zahtevam.

UTOPNI ROČAJ ALI OVALNI ROČAJ ZA DRSNA VRATA OB STENI ALI V STENO

Ovalni rocaj ali utopni rocajNamestitev utopnega ročaja v notranja vrata ali pa drsna vrata ob steni predstavlja rezkanje v vratno krilo, ki je zahtevno in nudi možnost takih del v mizarskih delavnicah. Vgradnja utopnega ročaja v vrata postaja nujnost, pri kateri se zavedamo funkcije ki nam jo nudijo drsna vrata. Če imate drsna vrata zapeljana v steno potem poleg utopnega ročaja potrebujemo še prstnik, ki nam omogoča izvlek vratnega krila iz kasete za drsna vrata v steno. Drsna vrata pa vključujejo funkcijo odpiranja in zapiranja prehodov iz enega dela stanovanja v druge stanovanjske predele. Zato utopni ročaj za vrata še kako pride prav pri prejemu in vleku drsnega krila iz stene ali pa ob stenski h sistemih.

FORUM: MATERIALI ZA VRATNE KLJUKE ,  KLJUKE IZ ALUMINIJA, MEDENINE in INOX KLJUKE

Pa poglejmo kako je z obdelavo vratnih kljuk. No če berete forum kljuke za vrata ali pa kakovostne nasvete naše spletne strani, potem ugotovite da imate kvalitetne informacije za nakup kljuk brezplačno. Ker se zavedamo dejstva trenutne krize, moramo tudi mi narediti za vas nekaj dobrega iz vidika informacije in zato smo se odločili da vam ponudimo nasvete za nakup, bodisi vhodnih vrat ali pa notranjih vrat za stanovanje ali hišo. Ker je čas v kateremu živimo stresen nimamo energije za branje foruma ali pa teksta z nasveti za nakup različnih izdelkov pa vendar le moramo vedeti, da forum ali bilo kateri vir informacij ne škoduje pri pravi izbiri za vaše želje,  če se odločate za nakup vhodnih vrat ali zamenjavo dotrajanih vrat potem bomo veseli, če izberete naše mizarstvo, ki ponuja unikatne izdelke po meri, v iskalnik vtipkajte Mizarstvo Oblak Boštjan Žiri in kontaktirajte resno mizarsko podjetje, ki vam bo stalo ob strani od začetka gradnje pa do konca ob strani.

Da pa ne pozabimo bistva:

  • svetujemo kljuke za vrata iz materiala inox. Cena kljuke inox ponuja material rost-frei, ki je v celem preseku iz osnovne kovine, kar pomeni lažje poliranje inox a v primeru prask in ostalih deformacij nastalih zaradi površnosti ali dotrajanosti materiala za kljuke.
  • kljuke iz medenine postajajo redkost v prodajnih policah s kljukami, njihova slabost povzroča hitra ranljivost pri mehanski poškodbi kljuke
  • aluminij pa se uporablja veliko za nižje kakovostne kljuke, kar ne pomeni, da je kljuka slaba ampak v osnovi prevladuje mehak material za vratno kljuko, ki mora biti prevlečen z barvo. Cenik kljuk iz aluminija ali drugih materialov dobite pri mizarju ali trgovine s kljukami. Preverite ceno, kljuke iz aluminija, želje lahko posredujete tudi nam v kontaktu in obljubljamo pravo ceno za vratne kljuke.

DRŽALA ZA VHODNA VRATA V RAZLIČNIH OBLIKAH

Inox drzala za vrataČe kljuka za vrata za vas ne pride v poštev, potem z lahkoto razmislite in si privoščite držalo za vhodna vrata iz inox materiala, podjetje Pirnar, Hoppe, Vovko in veliko ostalih ponudnikov, nudi kakovostna prijemala za vhodna vrata in notranja vrata, če ne veste kje kupiti držalo za vrata, potem izrazite željo preko kontaktnega obrazca in posredovali bomo ponudbo najugodnejšega ponudnika za kljuke ali pa držalo vrat v stanovanje ali hišna vrata.

 

 

 

 

 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Zadeva

Kontaktna številka (obvezno)

Vaše sporočilo